Despre Mine

Feb 2, 2024

Poza cu mine

           După cum ți-am spus, sunt unul dintre putinii care s-au aventurat pe un drum așa anevoios precum ținutul unui post negru peste 40 de zile și care au reușit să se întoarcă victorioși. Găsești clipul video la finalul postului, când ajunsesem pe la 45-46 de kg.

            Mă numesc Vădeanu Alexandru, sunt originar din Brăila și pot spune că am trăit destul de multe schimbări bruște. În clasa a IX-a am venit să studiez în București la Liceul International de Informatica București (ICHB) – cu ideea de a deveni măcar o dată olimpic național – cu toate astea, nu s-a concretizat aceasta dorință și inițiativă a familiei mele. Am știut ce înseamnă viața de cămin mai precoce decât o mare majoritate a celorlalți copii, pentru că de la 14 ani am început să învăț să mă descurc departe de părinți. Facultatea am terminat-o în Anglia, obținând diploma de licență în Management și Antreprenoriat la Universitatea Lancaster, universitate situată la momentul intrării și terminării cursurilor mele acolo în top 10 din Marea Britanie.


          

            Pot spune că știu ce înseamnă să fii motivat și să duci la final obiective îndrăznețe deoarece, în afara de postul negru îndelungat, care seamănă ca lungime cu un maraton, în acea perioada am mai avut doua realizări în genul maratonului : una dintre ele este că am reușit să citesc în 40 de săptămâni 40 de cărți , iar a doua că am reușit efectiv să alerg un maraton întreg


           Activitatea profesională mi-am început-o la modul serios în domeniul IT, unde am lucrat ca PMO timp de un an în timpul facultății și după aceea ca data analyst pentru 3 ani și jumătate. După acești 3 ani și jumătate, am plecat din domeniul IT și am completat o școală de Masaj unde am dobândit cunoștințe, competențe și o adevărată uimire, placere și revelație că Masajul este una dintre activitățile pe care o desfășor cu placere.



           Unii au spus că ar fi trebuit să fiu mort, dar asta doar m-a ajutat să deprind mai multă cunoaștere despre însemnătatea unor cuvinte vizualizate precum viață sau moarte. Desigur, pe parcursul anilor, am trăit și trecut prin mai multe traume sau boli, conștiente sau inconștiente, la nivel sufletesc, spiritual sau fizic care mi-au insuflat dorința de a schimba percepția omului despre Viață , Om și cotidianul unei Zile sau al unei Nopți obișnuite. Astfel, aflarea de leacuri pentru relaxare în fata situațiilor întâmpinate în perioada dintre trezirea din somn și cufundarea iar in el m-a atras. Cu o capabilitate uluitoare de a trece testul timpului, Masajul este unul dintre aceste leacuri.

           Pentru o comunicare pe diverse teme, îmi poți lasă un mail la alexandruvadeanu24@gmail.com și în caz că pot raspunde la mail, voi raspunde cu cea mai mare placere.