Două metode ce te scapă de insomnii

Dec 31, 2023

Poza articol scapa de insomnii

Salutare!

În acest articol voi prezenta două metodecare pentru mine funcționează cu o rată de succes ridicată în cazul insomniilor.

Prima soluție

Am experimentat destule lupte cu insomnia și una dintre metodele cu cea mai mare rată de succes este ingerarea unui cățel de usturoi sau doi ( se mestecă în gură și în caz că usturimea e prea ridicată, se poate/pot înghiți și cu apă după masticație). Din experiența mea, unele insomnii sunt provocate de unele forțe ce pătrund în organismul nostru și acționează ca vampiri energetici. Dacă sunteți cumva sub influența unei astfel de forțe, veți vedea că va caută să părăsească organismul dumneavoastră sub o formă sau alta după ce mâncați usturoiul (printr-un sughiț, un căscat, o urinare, un strănut, alte metode prin care se poate ieși din ființa dumneavoastră). Dacă veți decide să nu lăsăți să iasă prin vreo metodă, veți observă cum usturoiul începe să își producă efectul și veți ataca practic acea forță, diminuandu-i efectul negativ pe care îl avea asupra dumneavoastră.

Stomacul poate să fie puțin iritat după ingerare, dar nu va îngrijorați. Recomand într-adevăr să fie mâncare în stomac, dar sunt și cazuri în care va puteți trezi în mijlocul nopții și puteți apela la această metodă în caz că perioada de revenire la somn începe să crească

A doua soluție

A două soluție vine din experiența cursurilor de masaj pe care le-am absolvit. Este vorba despre aplicarea unui auto-masaj de drenaj limfatic pe orice parte a corpului, cu o mână sau cu ambele pentru o perioadă de 5-10 minute. Puteți observa în clipul video de mai jos mișcarea foarte ușoară care trebuie repetată pentru aceste 5-10 minute. O puteți efectua când deja v-ați întins în pat și doriți să adormiți. Mișcarea este una foarte blândă, începând cu degetul arătător către degetul mic prin care se împinge puțin pielea. Pentru o mai ușoară mișcare, rotiți din cot și cele 4 degete practic mângâie ușor pielea.